Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

laucher metin2 by "kaje11" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrozumcie ludzie, że nie ma czegoś takiego jak launcher pod serwer hamachi. To co pobieracie, to zwykłe launchery, który pobierają IP serwera z innego pliku, nie root. (Uproszczenie dla newbie)...

Możesz śmiało na zwykłej bince startować.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Zrozumcie ludzie, że nie ma czegoś takiego jak launcher pod serwer hamachi. To co pobieracie, to zwykłe launchery, który pobierają IP serwera z innego pliku, nie root. (Uproszczenie dla newbie)...

Możesz śmiało na zwykłej bince startować.

newbie to ty jestes , sadzac ze ktos polaczy sie bez launchera hamachi , nawet ze zmienionym rootem

jezeli masz game 34k to mozesz zaczerpnac z tematu terenzo, tam byl wlasnie ten launcher.

Opublikowano

@ellanore

Na starszych wersjach na bince nie dało się zalogować, wywalało po wybraniu postaci.. nie wiem kto tu jest newbie.

Nie jestem w dziale od kilku miesięcy, a od 6 lat i wiem co piszę więc z łaski swojej nie poprawiaj mnie.

Opublikowano

@ellanore

Na starszych wersjach na bince nie dało się zalogować, wywalało po wybraniu postaci.. nie wiem kto tu jest newbie.

Nie jestem w dziale od kilku miesięcy, a od 6 lat i wiem co piszę więc z łaski swojej nie poprawiaj mnie.

Ta, jeśli jesteś idiotą, to na pewno nie umiałeś wystartować ze zwykłej binki.

Pozdrawiam, musisz się trochę podszkolić, newbie.

@Sheila^^

newbie to ty jestes , sadzac ze ktos polaczy sie bez launchera hamachi , nawet ze zmienionym rootem

jezeli masz game 34k to mozesz zaczerpnac z tematu terenzo, tam byl wlasnie ten launcher.

Haha, i następny lolo. Pobierz sobie lepiej "lanczer w głowom sóry".

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

@ellanore

Nie wiem kto tu jest idiotą. Na wersji game < 2089 (i bodajże 34) nie dało się wystartować z binki (Tak, jasne.. Ty jako założyciel serwera miałeś ja na swoim komputerze i mogłeś się łączyć bez problemu) osoby które chciały się połączyć na serwer poprzez starter binki były wywalane po wyborze postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...